? Online Ticketshop ?

? TICKET SALE OPENED ?

De examens lopen op zijn einde, de koffers zijn al deels gepakt voor een onvergetelijke skireis. Maar bereid jullie ook al voor op de GROOTSTE APRES SKI van het jaar. Want die vindt gewoon plaats in onze hometown Antwerpen. We zullen de keet met grond gelijk te maken zoals het ook hoort op de apres ski! 

➤ Bemachtig snel je ticket zodat je dit zeker niet hoeft te missen!

 INFORMATIE PRAESIDIA 
We hebben al veel vragen gekregen hoe het zit met inkom voor praesidia, hieronder vinden jullie een overzicht dat alles duidelijk moet maken:

– Antwerpse praesidia ’17-’18 gratis (lint verplicht!)
– Schachtenkoning(in) UA buitencampus en Klimaxclubs gratis
– Ouw zakken Kinesia gratis

Graag vragen we aan alle praesidia om een praesidiumlijst door te sturen naar feest@studentenclubkinesia.be. Dit gaat alles vlotter doen verlopen aan de inkom.

De ticketverkoop loop vlot! Koop snel je tickets voor we uitverkocht zijn!

 INFORMATIE VOORVERKOOP 
De ticketverkoop is NU gestart! Koop je voorverkoopticket online via onze ticketshop. Tickets zullen enkel online beschikbaar zijn. Snel kopen is de boodschap, naar jaarlijkse gewoonte is de TD gewoonlijk snel uitverkocht!

VVK LID = €6
VVK NIET-LID = €8

Stay tuned for more updates!

 TICKETS 

Een aantal mensen hebben het al gezien, maar sinds gisteren 18u zijn ook de VVK LEDEN tickets beschikbaar! Als je gisteren je lidkaart hebt gekocht op onze openingsdag, kan je nu online je ticket voor de TD kopen!

Nog geen kans gehad om een lidkaart te kopen? Geen probleem! Je kan via de ticketshop je lidkaart samen met je ledenticket kopen. Je zal nog een mailtje ontvangen wanneer je deze kan afhalen bij ons.

Wacht niet te lang met bestellen, de ticketverkoop gaat hard en tickets zijn beperkt!

 WINNAARS 

De winnaars van de duo tickets zijn bekend! ?

– Dylan Asselbergh
– Niels Matthys
– Maaike Hapers

Gelieve een berichtje te sturen naar de Kinesia Antwerpen pagina, dan kunnen we jullie tickets zo snel mogelijk naar jullie toe sturen! Proficiat!

 WEDSTRIJD 

Nog iets meer dan een week en we kunnen ons laten gaan in het GROOTSTE bad van Antwerpen! Speciaal hiervoor geven we een paar duo tickets weg! ?

Wil je graag kans maken op een duo ticket? Like dit bericht, tag een vriend/vriendin met wie jij wilt winnen en deel het event op je tijdlijn! Meer hoef je niet te doen! De winnaars worden zondagavond bekend gemaakt! ?

Al een ticket gekocht? Geen probleem, als je zou winnen betalen we jouw tickets gewoon terug!

 TICKET INFO 

Partypeople! Nog een dikke twee weken en het is zover: Kinesia’s eerste Schuim TD!

Op maandag 18 september om 18u00 stipt starten we met de online voorverkoop voor NIET-LEDEN. Na onze openingsdag op 25 september zullen ook leden de kans krijgen hun ticket te bemachtigen (geen zorgen, we voorzien genoeg leden-tickets!).

Tickets zijn beschikbaar in onze online ticketshop en zijn beperkt! Wacht dus zeker niet te lang om jouw ticket te bestellen voor het te laat is! De VVK loopt tot maandag 2 oktober tot 12u00. Vanaf dan zullen enkel nog tickets aan de kassa beschikbaar zijn.

https://tickets.studentenclubkinesia.be/schuim-td/

See you there!

 DINER

Vandaag en morgen zijn de laatste dagen om je in te schrijven voor het diner! Daarna worden de inschrijvingen onverbiddelijk afgesloten! Er zullen dan enkel nog tickets voor het bal zelf beschikbaar zijn.

Inschrijven doe je via https://tickets.studentenclubkinesia.be/bal-masque/

Inschrijven kost 55/58 euro en het diner is inclusief drank, een masker en ticket voor het bal.

We hebben ondertussen al een hoop inschrijvingen mogen ontvangen, iedereen die ingeschreven is mag in de loop van volgende week een mail ontvangen met meer info.

Tot dan!

WEDSTRIJD – WIN EEN FLES / SEXDOLL

Geile bokken en nymfo’s, deze woensdagavond is het onze Guilty pleasure TD! Maar voor het zover is, hebben Kinesia en de Wikings nog een epische wedstrijd voor jullie in petto!
Je kan namelijk een GRATIS FLES STERKE winnen om te delen met je vrienden! Niet gewonnen? Niet getreurd! Er wordt namelijk ook nog een GRATIS SEXPOP verloot onder de deelnemers!
Hoe kan je nu winnen?
– Like deze post
– Deel het evenement
– Tag hieronder 4 vriend(inn)en, waarmee je deze fles wilt opdrinken
Op woensdag 18u ’s avonds worden de winnaars bekend gemaakt!
Let the games begin! ???
#GuiltyPleasure #Wikinesia #Pommerijn #26april #Red&Blue#ExplicitContent

https://www.facebook.com/events/1316495218404668/

In 3 dagen is het zover dus haast je nog snel!
Morgen kan je gedurende de hele middag van 13u tot 18u je voorverkoop tickets bemachtigen aan de Wild West MiddagTD @De Salamander!
$ 6 euro leden // 8 euro niet-leden $
https://www.facebook.com/events/311582859258815/

Ook online zijn er nog steeds tickets beschikbaar via onderstaande link!
$ 6,5 euro leden // 8,5 euro niet-leden $
https://tickets.studentenclubkinesia.be/guilty-pleasure-td/