TICKET INFO 

Partypeople! Nog een dikke twee weken en het is zover: Kinesia’s eerste Schuim TD!

Op maandag 18 september om 18u00 stipt starten we met de online voorverkoop voor NIET-LEDEN. Na onze openingsdag op 25 september zullen ook leden de kans krijgen hun ticket te bemachtigen (geen zorgen, we voorzien genoeg leden-tickets!).

Tickets zijn beschikbaar in onze online ticketshop en zijn beperkt! Wacht dus zeker niet te lang om jouw ticket te bestellen voor het te laat is! De VVK loopt tot maandag 2 oktober tot 12u00. Vanaf dan zullen enkel nog tickets aan de kassa beschikbaar zijn.

https://tickets.studentenclubkinesia.be/schuim-td/

See you there!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.